Jump to

FAQ

 

Mocht je geen antwoord op je vraag kunnen vinden, benader ons dan alstublieft. 

 • Hoe zoek ik een vacature en kan ik solliciteren bij Jetts?

  Om te solliciteren voor een vacature bij Jetts, bekijk dan hier onze beschikbare vacatures.

 • Hoe lang duurt het voor ik iets terug hoor over mijn sollicitatie?

  We benaderen succesvolle sollicitanten binnen een week om een telefonisch interview te plannen.

 • Welke eigenschappen zijn nodig om te werken bij Jetts?

  Club managers dienen bijvoorbeeld CIOS hebben gedaan met fitness A en B in het pakket en een eerstehulpcertificaat. Personal Trainers dienen een gediplomeerd fitrnessinstructeur te zijn met minimaal 2 jaar ervaring en een eerstehulpcertificaat. Vereisten voor Support Office vacatures varieren naar de aard van de betreffende functie en staan toegelicht bij de betreffende vacature.

 • Als ik geen ervaring heb in de fitness industrie, kan ik dan nog steeds solliciteren?

  Fitness industrie ervaring is nodig voor Club Managers en Personal Trainers. Wanneer je als potentieel Club Manager wel ervaring hebt in een dienstverlenend beroep en daarnaast een sterke afiniteit hebt met sport en gezondheid, kun je ook in aanmerking komen voor een functie. De meeste hoofdkantoor vacatures behoeven geen fitness industrie ervaring, maar affiniteit met dienstverlening en sport wordt wel aangeraden.

 • Ik zou graag voor Jetts willen werken, maar ik kan geen vacatures bij mij in de buurt vinden. Kan ik me hier inschrijven?

  Als je graag bij voor Jetts zou willen werken, maar geen vacatures in de buurt kunt vinden, benader dan je lokale Jetts club en kom een praatje maken. Ze zullen je gegevens dan bewaren voor het geval er nieuwe vacatures in de toekomst beschikbaar komen.

 • Ik ben nog bezig met het behalen van m'n Fitness diploma, biedt Jetts ook werkervaring?

  Als je zoekt naar werkervaring, benader dan je lokale Jetts Club Manager en kom langs voor een praatje. Zij kunnen dan kijken of ze je verder kunnen helpen. Je kunt de gegevens van je lokale club hier vinden.

 • Wat als ik moeite heb met het sturen van mijn sollicatie?

  Wanneer je moeite hebt met het versturen van je sollicatie, kijk dan of je internetverbinding goed is en dat het geen technisch mankement betreft. Mocht het probleem blijven bestaan, stuur ons dan even een berichtje.

 • Accepteert Jetts ook CV's van bemiddelaars?

  Nee, Jetts accepteert geen CV's van bemiddelaars.

  Bekijk onze nieuwste video
Open een franchise 250+ CLUBS DOOR HEEL AUSTRALIË EN DE WERELD Open vandaag je eigen Jetts Gym