Jump to

De Jetts cultuur

 

Jezelf aanmelden bij Jetts is een keuze die je carrière en leven zullen veranderen. Het is niet zomaar een baan. Kijk hieronder waar ons bedrijf over gaat, zodat je er een beetje feeling bij kunt krijgen.

Jetts Waarden

Onze waarden liggen bij de kern van alles wat we doen. Ze zijn waar we voor staan, onze filosofiën en de redenen voor ons bestaan. Ze zijn onze pijlers voor het maken van keuzes of wanneer we een duwtje in de juiste richting nodig hebben.

Je kunt hier meer lezen over onze waarden. 

Jetts Groei

Dankzij de vele mensen die gaandeweg hebben bijgedragen aan onze missie, is Jetts enorm gegroeid sinds onze eerste club in 2007. Momenteel hebben we meer dan 250 clubs wereldwijd. En doordat we onze leden de vrijheid geven om te fitnessen wanneer het hen uitkomt hebben we de fitness industrie verbetert. 

Lees hier meer over de groei van Jetts en ons verhaal.

Leiderschap

Onze club managers hebben een toegewijde Regio Manager die iedere maand bijeenkomen in kleine groepjes om de voortgang en en ontwikkeling als mensen en bedrijfsleiders te bespreken.

Training

Alle clubmanagers en Personal Trainers hebben toegang tot onze talrijke workshops het hele jaar door en onze online training en intranet platform 'FastTrack' kunnen ze gebruiken voor vele video's, tips en fora.

Gezondheids- en levensbalans

We zijn toegewijd om onze mensen te ontwikkelen zodat ze een uitstekende carrière en een gezond leven hebben.

Conferentie

Onze jaarlijkse conferentie in Australie is het meest gewilde event ieder jaar.. Meer dan 400 mensen van het allerbeste niveau, jaarlijke Gala Awards en een black tie diner voor het hele netwerk en een uitstekende professionele ontwikkelingskans. 

Work hard, play hard

Terwijl we een resultaatgerichte prestatiecultuur zijn, zijn we ook erg goed in het hebben van plezier!

 

  Bekijk onze nieuwste video
Open een franchise 250+ CLUBS DOOR HEEL AUSTRALIË EN DE WERELD Open vandaag je eigen Jetts Gym