COVID-19

 

ALLE CLUBS TIJDELIJK GESLOTEN:

In overeenstemming met de aankondiging van onze regering op 15 maart 2020 om tijdelijk alle fitness centra stop te zetten om het risico op verspreiding van het COVID-19 virus te minimaliseren, zullen we alle Jetts 24 Hour Fitness clubs in Nederland sluiten tot 6 april 2020.

Sinds het begin van de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) hebben we nauw samengewerkt met het RIVM om een veilige omgeving voor onze leden te garanderen, en hebben we gestreefd om dat proactief te leveren.

Wij willen de Jetts 24 Hour Fitness teamleden en partners persoonlijk bedanken voor hun inzet om het maximale te bereiken voor onze leden. Jullie hebben hard gewerkt om de hoogste gezondheids- en veiligheidsstandaarden te realiseren en we zijn daar jullie dankbaar voor.

Jullie als leden willen wij bedanken voor jullie continue support en toewijding aan onze toegenomen schoonmaak- en opleidingsprogramma’s. Ons doel is altijd geweest om onze leden te helpen te streven naar de hoogste gezondheids- en veiligheidsstandaarden.

Jullie lidmaatschapverplichtingen gedurende de periode van sluiting zullen opgeschort worden en betaalde abonnementsgelden over 18 maart tot en met 31 maart zullen omgezet worden in een tegoed op jullie april lidmaatschap.

De Jetts 24 Hour clubs verwachten we opnieuw te openen op 6 april, maar we zullen de ontwikkelingen nauwgezet volgen en onze plannen waar nodig op aanpassen en we zullen jullie via alle communicatiekanalen hiervan op de hoogte houden.

Leden die nog aanvullende vragen hebben, aarzel niet om met je locale club contact op te nemen.

This isn’t goodbye, it’s to see you soon.


Jetts 24 Hour Fitness Netherlands

  Bekijk onze nieuwste video
Open een franchise 250+ CLUBS DOOR HEEL AUSTRALIË EN DE WERELD Start je eigen vandaag