Internationale mogelijkheden

 

Heb je de passie om het Jetts merk naar jouw land te brengen, om zo leden in jouw markt de vrijheid te geven om te fitnessen wanneer het hen uitkomt?

Jetts is momenteel op zoek naar geschikte partners om ons merk wereldwijd uit te breiden.

Meer dan 200,000 leden over de hele wereld genieten van ons 'meer dan 250 clubs, geen vaste contracten' clubmodel dat ze wederkerige rechten biedt, lage prijzen, 24/7 toegang en veel vrijheid binnen de club.

Het zijn onze mensen die een grote rol hebben gespeeld bij ons succes, dus als jij gelooft dat je een Jetts-persoon bent en interesse hebt in een Master Franchise of Joint Venture, zijn we verheugd om met je te spreken.

Waarom het Jetts merk naar jouw land brengen?

Jetts heeft meer dan 250 clubs over de hele wereld en is het resultaat van het geven van vrijheid om te fitnessen wanneer het onze leden uitkomts, sinds 2007. Dit zorgt ervoor dat de groei van Jetts een ongelofelijk verhaal is met succes, discipline, plezier en teamwork. 

Er zijn een aantal uitblinkende redenen om te overwegen of je in het Jetts merk dient te investeren en hierdoor onze filosofie van het fitnessen wanneer het jou uitkomt in jouw markt introduceert.

  • Onze focus ligt op het samenstellen van een team vol gepassioneerde mensen - partners, eigenaren, club managers en personal trainers die dezelfde passie, missie en waarden hebben als wij
  • Onze ROI is erg sterk
  • We hebben een uitstekende infrastructuur - technologie, marketing, training en besturingssystemen
  • We zijn gedisciplineerd in het selecteren van een geschikte locatie
  • De gezondheids- en fitnesssector is een globale groeiende sector die zich voort gaat zetten
  • Ons team werkt hard en zodra je een nationale conferentie hebt bijgewoond weet je dat Jetts mensen van plezier maken houden!

Dit is slechts het tipje van de ijsberg van alles wat Jetts succesvol maakt. We willen dolgraag meer met je delen wanneer we je spreken. Laat hieronder je interesse zien en één van onze teamleden zal contact met je opnemen om de mogelijkheden in jouw land te bespreken.

Financiële draagkracht: *

Inschrijf formulier

Je geheime zaken zijn belangrijk voor ons! Lees ons privacybeleid en inzameling mededeling.

  Bekijk onze nieuwste video
Open een franchise 250+ CLUBS DOOR HEEL AUSTRALIË EN DE WERELD Start je eigen vandaag