Testimonials

 

Chris Cambel

Chris Cambel kwam in 2013 bij de Jetts familie toen hij Jetts Oakleigh opende. 

OAKLEIGH - MEI 2013

 

Wat vind je het mooist aan het Jetts netwerk?

Het Jetts netwerk is extreem positief en levendig dankzij de gemotiveerde mensen in het Jetts team. De cultuur van het constant zoeken naar verbetering past bij mijn persoonlijke en zakelijke waarden. Ze hebben een hoge ethische houding jegens zakelijk succes. Ook de steun die ik heb mogen ontvangen van het Support Team is uitmuntend geweest.

Hoe past het Jetts model binnen jouw lifestyle?

Nadat de club opgezet was heb ik alles van een afstandje kunnen bekijken en ben ik regelmatig in contact geweest met mijn manager. Nu spendeer ik zo'n 5 - 10 uur per week aan het bedrijf. Dit stelt me in de gelegenheid om mijn andere bedrijven op dezelfde manier door te zetten als voorheen, terwijl ik ook nog eens een inkomen verdien vanuit mijn club.

Ik houd er zelf ook van om regelmatig te sporten, dus ik spendeer graag tijd in de club, wat ook nog eens prima in mijn schema past.

Wat is het meest belonende deel van een Jetts bedrijfseigenaar zijn?

Zonder enige twijfel is dat het feit dat we een verschil maken in het leven van mensen. Het geeft me veel voldoening om mensen hun doelen te zien bereiken en dat ze plezier hebben van de voordelen van een goede gezondheid. Daarnaast komen ze ook regelmatig op me af om me te bedanken voor het beteren van hun leven. Dat doet echt iets met je.

Kun je een moment noemen dat je het meest is bijgebleven sinds je een Jetts bedrijfseigenaar bent geworden?

De dag dat we onze club openden. Het gaf het hele team en mijn familie een ontzettend trots gevoel en voldoening toen Jetts Oakleigh werd geopend!

  Bekijk onze nieuwste video
Open een franchise 250+ CLUBS DOOR HEEL AUSTRALIË EN DE WERELD Start je eigen vandaag