Jump to

Veelgestelde vragen

 

Heb je een vraag, wij geven graag antwoord ...

Lid worden van een club kan een grote beslissing zijn, dus het is normaal dat je veel vragen hebt. Om je te helpen hebben we onze meest gestelde vragen hieronder al voor je beantwoord. 

Mocht je nog andere vragen hebben of mocht je graag met een Jetts teamlid willen praten, dan kun je hier contact met ons opnemen. Vul je gegevens in het formulier en je lokale clubmanager zal contact met je opnemen.

 • Hoe kan ik inschrijven?

  Inschrijven kan op meerdere manieren. Het makkelijkste is om de Jetts club van je keuze te bezoeken en ter plekke in te schrijven. Maar je kunt natuurlijk ook een mail sturen of bellen met 0900JETTS 247. We nemen dan per omgaande contact met je op. 

 • Wat kost een lidmaatschap?

  Wij hanteren een maandelijks opzegbare flat rate van €33,90 lidmaatschapskosten. Dit is exclusief eenmalige kosten voor je inschrijving en de 24/7 toegangsbadge.

 • Kan ik alleen maar per maand betalen?

  Naast het flexibele abonnement dat maandelijks opzegbaar is, is het ook mogelijk een jaarabonnement (12 maanden) af te sluiten. Hierbij krijg je een mooie korting. Jaarlidmaatschappen moeten wel ineens vooraf worden voldaan.

  Klik hier om te bekijken welk lidmaatschap het best bij je past.

 • Moet ik een oriëntatie doen?

  Ja, tijdens je oriëntatie leer je hoe je de Jetts apparaten moet gebruiken, samen met onze veiligheidsprocedures. Bij het lid worden zal je clubmanager een tijd met je afspreken om je Jetts oriëntatie, die ongeveer 45 minuten duurt, te volbrengen.

 • Hoe kom ik binnen bij de club buiten personeelstijden?

  Zowel tijdens als buiten personeelstijden bij alle clubs van Jetts club dien je te registreren door simpelweg je pasje langs een elektronische kaartlezer bij de voordeur te houden waardoor deze van het slot zal gaan en jij naar binnen kunt. Dit is van belang voor je eigen veiligheid, want in geval van calamiteiten moet hulpverleners weten hoeveel mensen in het pand zijn.

  Het kan voorkomen dat de lichten nog uit zijn als je besluit om extra vroeg te komen. Maak je geen zorgen, haal gewoon je toegangspasje langs de kaartlezer en zowel de lichten als de muziek zullen vanzelf aangaan.

  Tip: Wanneer je een club gebruikt waar je nog niet eerder bent geweest, haal je pasje dan langs de deur, wacht even 10 seconden en haal hem er dan nog eens langs.

  Belangrijk: Je kunt de Jetts clubs niet binnenkomen buiten personeelstijden zonder een toegangspasje. Mocht je die vergeten zijn, probeer dan niet een ander lid over te halen om jou binnen te laten. Dit kan niet alleen zorgen voor een mogelijk veiligheidsrisico, maar kan het betreffende lid ook nog eens in grote problemen brengen.

 • Hoe druk kan het worden?

  Alle Jetts clubs zijn 24/7 open. Daardoor hebben onze leden de vrijheid om te fitnessen wanneer het hen uitkomt gedurende de hele dag.

  Omdat de bezoeken van onze leden zich uitspreiden over de hele dag, betekent het dat we niet dezelfde piekperioden hebben als andere clubs.  Natuurlijk zijn echter nog steeds tijden die drukker zijn dan andere. Als je die druktes wilt  vermijden, vraag de clubmanager op welke tijden je dan het beste kunt trainen. Je kunt de personeelstijden en contactgegevens van je club hier vinden.

 • Als ik vragen heb over mijn lidmaatschap of club, wie moet ik dan aanspreken?

  Je Jetts clubmanager zal je met liefde en plezier helpen met vragen of feedback die je hebt. Kom binnen tijdens personeelstijden om met ons te praten, maar je kunt ze ook bellen. Je kunt de personeelstijden en contactgegevens van je club hier vinden. Je kunt ons ook hier een vraag stellen en we zullen spoedig contact met je opnemen.

 • Kan ik ieder moment van de maand lid worden?

  Je kunt ieder moment van de maand lid worden bij een Jetts club. Je eerste lidmaatschap wordt dan berekend op basis van het aantal dagen die nog resteren totdat de eerste afschrijving voor de daaropvolgende maand wordt gedaan (meestal de 27ste van de maand).

  Je betaalt dat eerste deel van je lidmaatschap in je club (pinnen, credit card of cash). 

 • Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

  Opzeggen dien je schriftelijk te doen per mail, brief of opzegformulier in je club. De clubmanager regelt dan dat je automatische incasso wordt stilgezet.

  Houd wel rekening met enkele dagen verwerkingstijd, en dat je dus tijdig voor de automatische incassodatum opzegt. 

 • Hoe zit het met de beveiliging?

  Jetts hecht veel waarde aan dat je veilig kunt trainen. Vandaar wordt het pand zowel binnen als buiten door camera’s 24uur bewaakt. De beelden worden 2 maanden bewaard.

  Bij binnenkomst wordt gecheckt of je je hebt geregistreerd. Je zult dan ook een alarm horen afgaan als iemand zonder registratie binnenkomt. Dit is niet alleen om je te waarschuwen dat je niet geregistreerd bent, maar ook te voorkomen dat er niet-geregistreerde mensen de club binnen komen.

 • Welke groepslessen geven jullie en behoren die tot mijn abonnement?

  Iedere Jetts club biedt diverse Groepslessen aan. Zie voor het rooster in je eigen Jetts club. Deelnemen aan deze lessen is gratis. Let wel op, meestal is het aantal deelnemers beperkt. Reserveer je plekje op tijd.

  Daarnaast worden er specifieke cursussen of specialistische lessen gegeven waarvoor een bijdrage kan worden gevraagd. 

  Bekijk onze nieuwste video
Open een franchise 250+ CLUBS DOOR HEEL AUSTRALIË EN DE WERELD Open vandaag je eigen Jetts Gym