Jump to

Onze reis

 

In 2007 had het echtpaar Brendon en Cristy Levonson een idee dat een revolutie teweeg zou brengen in de Australische fitness industrie: een club volledig om haar leden heenbouwen. Ze namen dus het risico en openden de eerste Jetts club in Helensvale, bij Queensland. Jetts Helensvale werd de pionier van alle kenmerken die we vandaag de dag kennen en waar we van houden - 24/7 toegang, geen vaste contracten, laag geprijsd en leden-vriendelijke maatregelen.

Dankzij de vele mensen die gaandeweg hebben bijgedragen aan onze missie, is Jetts enorm gegroeid sinds de eerste club in 2007. Nu heeft Jetts meer dan 250 clubs over de hele wereld. Door onze leden de vrijheid te geven van het fitnessen wanneer het hen uitkomt hebben we de fitness industrie op een positieve manier veranderd. 

Als bedrijf hebben we onze focus gelegd op de kwaliteit van de groei, maar ook op de groei zelf. Wij geloven dat groei de blijvende erfenis van onze keuzes zal zijn.

We zijn toegewijd om met een gestage en consistente benadering te groeien. Dit is terug te leiden naar onze filosofie van het hebben van locaties die van hoge kwaliteit en winstgevend zijn.

  Bekijk onze nieuwste video
Open een franchise 250+ CLUBS DOOR HEEL AUSTRALIË EN DE WERELD Open vandaag je eigen Jetts Gym