Brengt al die apparatuur je in de war?

Let's get the nitty-gritty details out of the way...

Scroll down and accept the below conditions to watch our videos

Deze informatie is van algemene aard alleen voor leden en goedgekeurde gebruikers van toegewezen apparatuur gevestigd binnen de Jetts  clubs in Nederland.

Je begrijpt en gaat ermee akkoord dat de informatie in deze video niet bedoeld is als vervanging van een fatsoenlijke oriëntatie voltooid in de club onder het toezicht van het gekwalificeerde club personeel.

Uitrusting: Je begrijpt en erkend dat:

a. Jetts apparaten van een derde partij koopt of huurt en daardoor geen enkele van deze apparaten die gebruikt worden in de club zelf fabriceert; en

b. Jetts biedt recreatieve diensten en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor defecte producten of apparaten.

c. De uitrusting mag niet exact hetzelfde model zijn van club tot club.

Fysieke conditie: Het is jouw verantwoordelijkheid om geen apparaten te gebruiken, die een negatieve invloed kunnen hebben op je medische aandoening. Je verklaart hierbij aan de club en Jetts, en haar directie, werknemers, en agenten dat, naar het beste van je kunnen, je geen enkele fysieke, medische of andere handicap of conditie hebt die aangetast of verergerd kunnen worden door, of kunnen resulteren in ziekte, letsel of zelfs de dood als een resultaat van het gebruik van de faciliteiten van de club. Als je enige gezondheids- of medische zorgen hebt dien je deze met je arts te bespreken voor je de apparatuur of de club gebruikt.

Risisco waarschuwing: Jetts waarschuwt dat terwijl je onze apparatuur op ons terrein en onze club samen met onze recreatieve services gebruikt, je het risico loopt om fysieke schade of persoonlijk letsel op te lopen, zoals gebroken botten, gewrichtsletsel, permanente handicap of de dood.

Je begrijpt dat zulk letsel niet alleen het gevolg kan zijn van jouw handelen, maar ook door dat van anderen. Je erkend dat hoewel iedere poging zo is afgesteld dat de recreatieve diensten en de club die door Jetts verschaft is veilig zijn, er toch significante en aanwezige risico's aanwezig zijn. Je gaat ermee akkoord dat je vrijwillig deelneemt met je eigen risico en verantwoordelijkheid, en daardoor jezelf blootstelt aan bepaalde risico's.

Vrijlating en vergoeding: Je erkend en gaat ermee akkoord dat je de faciliteiten of apparaten, die voorzien zijn door Jetts, op je eigen risico gebruikt bij de club of waar dan ook en dat het gebruik van die faciliteiten kan leiden tot letsel, ongedacht of deze is veroorzaakt door jou zelf of een andere partij. Door op 'Ik ga akkoord' te klikken, erken je dat je de bovenstaande informatie hebt begrepen en dat Jetts niet aansprakelijk kan worden gesteld voor het verlies van, of schade aan, of diefstal van jouw eigendom, dat jou toebehoort, of voor de dood van, persoonlijk letsel of ziekte op het terrein van de club of door het gebruik van onze faciliteiten of apparaten op welke locatie dan ook.

Houdt er rekening mee dat deze ontheffing niet geldt als je dood of letsel het resultaat is van een grove nalatigheid aan de zijde van Jetts.